Apáti Marianna

Apáti Marianna, 21 éves tanulója a Gyulai Bay Zoltán Informatikai Szakközépiskolának, ahol párhónap múlva médiatechnológus- aszisztens szakon végzek. Hogy mit is takar ez? Sok mindent foglal magába a kamerázástól, film és hangvágáson keresztül a kiadvány készítésig. Már elvégeztem egy középiskolát, az első szakmámat 2011-ben szereztem, textilrajzoló és modelltervező is vagyok. 

A rádiózással akkor találkoztam, amikor az iskolában nyári gyakorlatra mentem, amit egy tv-nél vagy rádiónál kellett letölteni. Rögtön a Torony Rádió jutott az eszembe. A betanulásom során szinte minden mostani műsorvezetőnél megfordultam. Nagyon kedvesek voltak, szívesen mutatták meg mit hogyan kell tenni, átadták a tudásukat. Nagyon hálás vagyok nekik ezért. A legnagyobb kritikusom édesanyám, aki hasznos tanácsokkal lát el, hogyan javíthatok magamon, ő motivál, hogy miként jussak előre. A hallgatókkal való kapcsolatom nagyon jó, sok pozitívumot, bíztatást kaptam eddig. Köszönet érte.

Az édesanyámmal remek kapcsolatot ápolok, olyan mintha barátnők lennénk, ami szerintem a mai világban nagyon ritka. Egy féltestvérem van Balázs, 7 év korkülönbség van köztünk. Szabadidőmben imádok rajzolni, imádom a divatot, szeretek számítógépezni, zenét hallgatni, filmeket nézni. Az otthonomat Lizával, a staffordshire terrier kutyusommal, valamint Nusi cicával osztom meg. Mint minden fiatal, szeretek a barátaimmal lógni. Nagyon pozitív, vidám személyiség vagyok, de komoly is tudok lenni, amit kitűzök magam elé célnak, azt többnyire meg is valósítom.

Fél év után úgy érzem, hogy beilleszkedtem a mukahelyi közösségbe, és nagyon örülök, hogy ennek a fantasztikus csapatnak a tagja lehetek. Remélem a jövőben ez így is marad.