István Szilvia

A médiával közelebbi kapcsolatba másfél évvel ezelőtt kerültem az akkori iskolám által, mivel a Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógia Karán médiatechnológus-asszisztens szakon tanultam, és ott nyári gyakorlati helyet kellett választani. Ez lett a Torony Rádió.

Eleinte megfigyelőként vettem részt a munkában, és nagyon érdekesnek találtam. Akkor még nem hittem volna, hogy egyszer én is képes leszek önállóan vezetni egy-egy műsort. Sok segítséget és biztatást kaptam a gyakorlat ideje alatt a kollégáktól, amiért nagyon hálás vagyok nekik.

A nyári gyakorlat után lehetőséget kaptam arra, hogy a Torony Rádió stábjához csatlakozhassak, ami nagy megtiszteltetés volt és természetesen örömmel vállaltam a feladatot. Gyorsan elvarázsolt a rádiózás világa - mindig is érdekelt a média - de a részeseként egy teljesen új nézőpontból szemlélhettem mindezt.

A zenei ízlésem változatos, hiszen a komolyzenétől kezdve a rock-, pop- és lírai dalokig mindent szeretek. Nyilván napjaink zenéi is közel állnak hozzám, de igyekszem úgy válogatni a zenei palettán, hogy az mindenki számára megfelelő legyen.

Ami még a lételemem, az az utazás! Szeretek új tájakat, városokat megismerni. Igazi örökmozgó vagyok, aki szeret a barátokkal találkozni, beszélgetni, túrázni, de pihenésképp néha jó elvonulni a nyüzsgésből egy kicsit, ilyenkor az olvasásé, a filmezésé a főszerep.

Sok új élménnyel gazdagodtam a Torony Rádiónak köszönhetően, és remélem, hogy ez a jövőben is így lesz.