Zsombok Tünde

Zsombok Tünde vagyok, jelenleg Debrecenben tanulok, és ott szerzem majd meg életem első OKJ-s bizonyítványát, mint jogi asszisztens. Már elvégeztem egy főiskolát kommunikáció és médiatudomány szakon. A zene mindig is szerves részét képezte a reggeljeimnek, mivel már iskolába készülődés közben is mindig bömböltettem a magnót a szüleim „nagy örömére”.

A főiskolán töltött három év során bővebb betekintést nyertem az újságírás, televíziózás és a rádiózás művészetébe. Az első két évben elsajátított elméleti ismereteket az utolsó évben tudtam gyakorlatban hatékonyan kamatoztatni. Nyári gyakorlatomat az iskola újságnál (Főnix) töltöttem, mint rovatszerkesztő, és nagyszerű élmény volt ebbe is belekóstolni. Az utolsó évben a sulirádiónál (Méliusz Rádió) töltöttem az időm nagy részét. Ott rovatokat készítettem, és a reggeli műsort vezettem. A tanáraim mindig a segítségemre voltak, és a munkájukat figyelve lestem el a szakma csínját-bínját, persze még most is van mit tanulnom.

A zene és a tánc már egész kis korom óta az életem részét képezi, mivel hatéves korom óta táncolok. Baletteztem, társas táncra és hip-hop-ra is jártam. Az utóbbit a mai napig is űzöm. Hétéves koromtól egészen tizenkét éves koromig hegedültem.

A családommal példaértékű harmóniában élek. Két testvérem, nővérem és bátyám mellett én vagyok a legkisebb a családban. Szabadidőmben szívesen motorozok a párommal, szeretek kirándulni, főzni és sütni. 

Örülök, hogy a Torony Rádió csapatához tartozom, és remélem, ez a jövőben is így marad.