Nyílt golfverseny - Kedvenc választások

Ezen a héten kerül sor az idei harmadik golfszakkörre, hiszen a világ legjobb golfozói a kaliforniai Los Angelesben található Los Angeles Country Club North Course-én lépnek pályára, amely a 2023-as US Open helyszíne.

A tavalyi US Openen az angol golfozó, Matthew Fitzpatrick megszerezte első nagy bajnoki címét Scottie Scheffler és Will Zalatoris elleni együtéses győzelmével a massachusettsi Brookline-ban.

Zalatoris nem lép pályára Los Angelesben, mivel az áprilisi hátműtéte után a szezon hátralévő részében nem lép pályára. De Scheffler és Fitzpatrick ott lesznek, és megcélozzák a második nagy címet.

Természetesen a PGA Tour, a LIV Golf és a DP World Tour közelmúltban történt egyesülése továbbra is a vita forró témája marad a golfvilágban, és a LIV rangok egyik tagja nagy odafigyeléssel indul a US Openen. a megfelelő okok.

Brooks Koepka lesz a hetedik golfozó, aki három vagy több US Open címet nyert? Ő az egyik vezető sportfogadás online favorit ezen a héten, de ő, Fitzpatrick és a mezőny többi tagja Schefflerre néz.

Kik a kedvencek a 2023-as amerikai nyitásért

Scottie Scheffler: Scheffler az első a világranglistán sportfogadás online, és két győzelme van ebben a szezonban. Az év első két főversenyén a 2022-es Masters bajnok holtversenyben a tizedik helyen végzett a Masters-en, és holtversenyben a második helyen a PGA bajnokságon.

Brooks Koepka: Koepka, a kétszeres US Open bajnok, pályafutása ötödik nagybajnoki címét szerezte meg, és 2019 óta az elsőt, amikor a múlt hónapban megnyerte a PGA bajnokságot New Yorkban. Oak Hillben aratott győzelmével együtt holtversenyben a második helyen végzett az áprilisi Masters-en.

Jon Rahm: Rahm, a 2021-es US Open bajnoka pályafutása második fődíját szerezte meg az idei Masters győzelmével. A PGA bajnokságban elért sikerét azonban nem tudta megismételni, holtversenyben az 50. helyen végzett.

Rory McIlroy: Miután kimaradt a Masters versenyen, McIlroy holtversenyben a hetedik helyen végzett a PGA bajnokságban. A négyszeres nagybajnok legutóbbi négy US Open-szereplésén a legjobb tíz között végzett, és 2011-ben megnyerte a tornát.

Viktor Hovland: Hovland az év első két főversenyén az első tízben végzett, holtversenyben a hetedik helyen és a Mastersben, valamint holtversenyben a második helyen végzett a PGA bajnokságban. Legutóbbi tornagyőzelmén rájátszásban megnyerte a Memorial-t.Patrick Cantlay: Cantlay a legmagasabban jegyzett játékos, aki nem rendelkezik jelentős címmel, Scheffler, Rahm és McIlroy mögött a negyedik helyen áll. Az idei főversenyen holtversenyben a 14. helyen végzett a Masters-en, és holtversenyben a kilencedik helyen végzett a PGA Championshipben.

2023 US Open előrejelzések és válogatások

U.S. Open győztes: Brooks Koepka

Koepka volt a kiemelkedő játékos az idei nagyversenyeken. Mindkét tornán 54 lyuk után egyéni éllovas volt, és két győzelemre lenne a naptári év Grand Slam-tornájától, ha nem dőlnének szét a dolgok az utolsó fordulóban Augustában.

Nem sportfogadás online tudta lezárni a dolgokat a Masters-en, miután két ütéssel vezetett az utolsó körbe, de ezt a csalódást maga mögött hagyta, amikor két ütéssel megnyerte a PGA bajnokságot.

Koepka egy nagyon exkluzív golfozócsoport tagja, amely egymást követő években megnyerte a US Opent, és 2017-ben és 2018-ban egymás után aratott győzelmei mellett Willie Anderson, John McDermott, Bobby Jones, Ralph Guldahl és Ben társaságába került. Hogan és Curtis Strange.

Koepka 2022-ben kemény évet élt át a főversenyeken, a Masters and Open Championshipen kimaradt, a PGA Championshipen és a US Openen pedig a legjobb 50-en kívül végzett, de a nagyszínpadon visszatért a legjobbhoz, és erős kiszemelt. ezen a héten.

Rory McIlroy az első tízben végez (+160)

McIlroy a múlt heti RBC Canadian Openen nem érte el azt a sikert, amit vártam tőle, csak holtversenyben végzett a kilencedik helyen, öt lövéssel lemaradva a rájátszásban résztvevő Nick Taylor és Tommy Fleetwood mögött.

De a legutóbbi sportfogadás online három torna mindegyikén az első tízben végzett, és ahogy fentebb említettük, a US Openen mind a négy legutóbbi fellépésén az első tízben végzett.

Patrick Cantlay a legjobb 20 között végez (-120)

Sokat gondolkodtam azon, hogy támogassam Cantlay-t, a Long Beach-i bennszülöttet, hogy végre túllendüljek egy szakon. De a korábbi nagy bajnokok a ranglista élén végeztek az idei első két főversenyen, és én ezt az utat részesítem előnyben.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy Cantlay jól fog mutatni a héten. Lehet, hogy nem nyert ebben a szezonban, de gyakrabban volt a ranglista felső végén. Kilenc alkalommal végzett a legjobb 20 között 13 stroke-play eseményen, köztük hat a legjobb tíz között.

Max Homa a legjobb 30 között végez (-120)

A Burbankból származó Homa pályafutása során csak egyszer végzett a legjobb 30 között majorban – tavaly holtversenyben a 13. helyen végzett a PGA-bajnokságon –, az idei első két főversenyen pedig holtversenyben a 43. helyen végzett a bajnokságban. Masters és holtversenyben az 55. a PGA bajnokságban.

De nagyon szeretem az értéket itt, és ha úgy játszik, ahogy tud, akkor megküzdhet a legjobb helyezésért. Minden attól függ, hogy a Homa melyik verziója jelenik meg. Vajon az lesz, amelyik a közelmúltban két vágást kihagyott, vagy az, amelyik két győzelmet aratott és öt helyen végzett ebben a szezonban?

Következtetés

Az online sportfogadás szórakoztató és izgalmas módja annak, hogy élvezze kedvenc sportjait és eseményeit. Számos sportágra fogadhat, mint például foci, kosárlabda, tenisz, jégkorong, baseball stb. Emellett élőben nézheti a meccseket, és valós időben fogadhat. Az online sportfogadás az iparág legjobb esélyeit, bónuszait és kifizetéseit kínálja. Akár kezdő, akár profi, megtalálhatja az igényeinek és preferenciáinak megfelelő sportfogadást. Az online sportfogadás a legnagyobb izgalom a sportrajongók számára.