Raynham Park sportfogadás – Pályázat jól fogadták

A Raynham Park vezetői a labdarúgó-szezon megnyitójára mutattak új, hagyományos sportfogadójukat a Massachusettsi Szerencsejáték Bizottság hétfői előzetes felülvizsgálata során.

A biztosok az idő szűkössége miatt szavazás nélkül fejezték be az ülést, de a mintegy hétórás nyilvános és zártkörű vita során úgy tűnt, a kérelem első jóváhagyása felé tartanak. Az MGC a jövőben további felülvizsgálatot tervez ütemezni a Raynham Park vezetőivel.

A hétfői prezentáció egy 30 000 négyzetméteres sportfogadó leírását tartalmazta számtalan videófallal, pénztárablakkal, kioszkkal és étkezési lehetőséggel, valamint áttekintette a személyzeti, sokszínűségi, méltányossági és befogadási szabványokat, technikai szabványokat, pénzügyi adatokat stb.

A Caesars Sportsbook fogja üzemeltetni az új létesítményt, és ez lesz a negyedik nemzeti üzemeltető, amely tégla és habarcs jelenlétével rendelkezik az államban. A Barstool Sportsbook (Plainridge Park), a BetMGM (MGM Springfield) és a WynnBET (Encore Boston Harbor) az állam három kaszinójában található, és január 31-én kezdte meg működését. Az állam két versenypályája és parimutuel létesítménye, a Raynham Park és a Suffolk Downs szintén itt található jogosultak licencekre.

A Massachusetts-i mobilfogadás március 10-én indult, és a Caesars az első hat platform között volt, amely az Encore Boston Harborral kötött partnerséget.

Összességében az MGC alaposnak és jól elkészítettnek ítélte meg a Raynham Park pályázatát, bár kérdések merültek fel a szakaszonkénti felülvizsgálat során. A biztosok a személyzetről kérdezték, különös tekintettel arra, hogy a helyszíni vezetők képesek lesznek-e megoldani a problémákat, és hogy pontosan hány új alkalmazottat vár a Raynham Park és a Caesars a projekthez.

A kérelmet januárban nyújtották be, de az MGC elhalasztotta annak felülvizsgálatát, amíg a bizottság elindította a kaszinó- és a digitális sportfogadásokat. A bejelentés óta az MGC bevezetett és/vagy átdolgozott néhány szabályozást, ideértve az „ingyenes fogadások” kifejezés használatát, amely megjelenik az alkalmazásban. A Caesars vezetői tisztázták, hogy a cég megszüntette a kifejezés használatát, és megfelel az állami előírásoknak. Az „ingyenes fogadások” és a „kockázatmentes fogadások” promóciós ajánlatok részeként történő használatának tilalma az utóbbi időben országos trendekké vált.

A Raynham Park vezetői azt is megosztották, hogy új sportfogadójukat egy 21 évesnél idősebb létesítménybe hoznák, annak ellenére, hogy a lóversenyekre való fogadás törvényes korhatára 18 év. Cathy Judd-Stein, a Bizottság elnöke üdvözölte azt a döntést, amely szerint csak legalább azoknak engedélyezik a hozzáférést. 21.

A munkaerő várhatóan megduplázódik

A Raynham Park vezetői szerint jelenleg 72 alkalmazott dolgozik a létesítményben – 30 fő teljes és 42 részmunkaidős –, és a várakozások szerint a sportfogadás megnyitásakor ez a szám megduplázódik. A Raynham Park jelenleg csak szimulcast létesítmény, miután 1940 és 2009 között agárversenyeket rendezett. Az új sportfogadó egy nagyobb szórakozóhely része lesz a régi pálya mellett 13 hektáron.

Ahogyan a korábbi pályázati megbeszéléseken tette, Judd-Stein hétfőn arra törekedett, hogy a pályázat egyes szakaszaiban „mérséklődjön” a biztosok. Valamennyien egyetértettek abban, hogy a B szakasz megfelelt az elvárásoknak, de az ülést elnapolták, mielőtt a bizottság mérlegelni tudott volna a többi szakaszról.